مایکروسافت یک شانس دیگر برای نجات ویندوزفون دارد

مایکروسافت یک شانس دیگر برای نجات ویندوزفون دارد

ساتیا نادلا رییس مایکروسافت و استفن الوپ مدیر سابق نوکیا


با این شرایط، ویندوزفون شاید از بلک‌بری محبوبیت بیشتری داشته باشد، اما با توجه به جایگاه کمپانی بزرگی چون مایکروسافت، نمی‌توان به سهم 5 درصدی ویندوزفون افتخار کرد.

شاید وقتی در مورد کارایی سیستم عامل‌های موبایل صحبت می‌کنیم، اشاره به سهم بازار آن‌ها اندکی بی‌مورد باشد، اما به نظر توسعه دهندگان ویندوزفون که شریان‌های حیاتی یک سیستم عامل محسوب می‌شوند، چندان تمایلی به آوردن اپلیکیشن هایشان به پلتفرم ویندوزفون ندارند. نتیجه اینکه ویندوزفون استور مایکروسافت تبدیل به مخزن اپلیکیشن های تکراری، کپی‌کاری‌شده و مشکوک شده است.

برای مثال اگر همین حالا کلمه Youtube را در این فروشگاه جستجو کنید با بلبشوی زیر مواجه می‌شوید!

مایکروسافت هم اکنون حدود 500 هزار اپلیکیشن در ویندوزفون استور دارد. بدون شک اگر مایکروسافت تصمیم به پاک‌سازی این فروشگاه از اپلیکیشن های بی‌مورد و کپی‌کاری‌شده بگیرد، تعداد آن‌ها به شکل قابل توجهی پایین می‌آید. از سوی دیگر اپلیکیشن های بسیار مهمی که در فروشگاه‌های رقیب، در صدر جدول قرار دارند و به شکل مداوم آپدیت می‌شوند، در ویندوزفون استور یا حضور ندارند و یا آپدیت نمی‌شوند و یا آپدیت آنها با فواصل طولانی اتفاق می‌افتد.

این یک واقعیت است؛ توسعه دهندگان نمی‌خواهند برای افراد کمی که از یک سیستم عامل استفاده می‌کنند برنامه ای بسازند و از سوی دیگر مردم نیز نمی‌خواهند اسمارت فونی بخرند که توسط اپراتورها (به خصوص در آمریکا) مورد پشتیبانی خوب و آپدیت‌های مداوم قرار نمی‌گیرد. همین اخیرا دو نویسنده مشهور دنیای ویندوز، تام وارن از The Verge و اد بات از ZDNet با برشماری مشکلات ویندوزفون عطای این سیستم عامل و گوشی‌هایش را به لقایش بخشیدند.

اما مایکروسافت شاید تنها یک شانس دیگر داشته باشد.

مایکروسافت در 21 ژانویه مراسمی را به منظور معرفی هر چه بیشتر ویندوز 10 و تأکید بر ویژگی‌های کاربران معمولی بازار (Consumers) برگزار می‌کند. همانطور که پیش‌تر نیز شنیده بودیم ویندوز 10 قادر است با استفاده از هسته قدرتمندش بر روی تمامی دستگاه‌های مختلف اعم از کامپیوتر، تبلت و اسمارت فون تطبیق پیدا کند.

یکی از افراد مطلع به بیزینس اینسایدر گفته که رییس بخش ویندوزفون مایکروسافت، جو بلفیور اجرای بخش بزرگی از این مراسم را در اختیار خواهد داشت.

مایکروسافت همچنین پیشتر خبر داده بود که نوشتن اپلیکیشن برای ویندوز 10 را بسیار آسان‌تر کرده است. در تئوری، توسعه‌ دهندگان قادر خواهند بود که برای یک دستگاه اپلیکیشن بنویسند و برای استفاده در دستگاه دیگر به آسانی آن را تنظیم کنند. این ایده مطمئنا می‌تواند مشکل اپلیکیشن های ویندوزفونی را تا حد بسیار زیادی حل کند.

غول نرم افزاری دنیا تا امروز با سیاست‌هایی چون ایجاد شرایط بهتر تجاری‌سازی اپلیکیشن‌ها، پرداخت حق الزحمه به توسعه دهندگان و حتی در مواردی پرداخت پول به کمپانی‌ها برای تولید اپلیکیشن های ویندوزفونی در صدد غنی‌سازی فروشگاه خود برآمده است.

نوکیا نیز با سخت افزارهای فوق العاده اش، نقش خود را در این میان بازی کرده و حال اگر مایکروسافت نتواند با سیاست آسان‌سازی نوشتن اپلکیشن و تناسب با تمامی دستگاه‌های موبایل، ویندوزفون 10 را در میان توسعه دهندگان و کاربران جا بیندازد، در نهایت با عدم محبوبیت خود کنار می‌آید؛ شاهد این مدعا نیز اظهارنظر ساتیا نادلا در ماه نوامبر است که در جمع اندکی از خبرنگاران گفته بود "ویندوزفون تنها 'یک بخش' از مجموعه اکوسیستم ویندوز است."


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







موضوعات مرتبط: اخبار تکنولوژی

برچسب‌ها: مایکروسافت اندروید iOS موبایل تبلت
[ دو شنبه 1 دی 1393 ] [ 18:8 ] [ علی امیدی ]
[ ]